Κοινωνία

Περιστέρι: Οκτώ τμήματα κλειστά σε σχολεία

Οκτώ έχουν γίνει τα τμήματα των σχολικών μονάδων στο Περιστέρι που έχουν αναστείλει -μέχρι στιγμής- τη λειτουργία τους στις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Α4 τμήμα του 13ου Γυμνασίου, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 και Β4 του 10ου Γενικού Λυκείου, ένα τμήμα στο 24ο Νηπιαγωγείο και τα τμήματα Β1, ΣΤ1 στο 22ο Δημοτικό.

Από την σχετική λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρατηρείται μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων στη Δυτική Αθήνα που είναι σε αναστολή λειτουργίας σχολείων ή τμημάτων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε 150 ανέρχονται πλέον τα σχολεία και τα τμήματα που παραμένουν κλειστά, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Τα περισσότερα καταγράφονται στην Αττική, όπου βρίσκεται το επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμημάτων ή σχολικών μονάδων λαμβάνεται από τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από γνώμη του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας.

Δείτε την λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Related posts

Κολωνός: Διασωληνωμένος 5χρονος μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (28/11)

Peristeri News

Διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα μέσω δεμάτων προς άλλες χώρες

Peristeri News

Leave a Comment