PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Οι διακοπές δεν είναι για όλους (photos)


Ακόμα και τον Αύγουστο οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά…

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά πλέον και οι περισσότεροι κάτοικοι του Περιστερίου είτε απολαμβάνουν ήδη κάποια παραλία είτε προγραμματίζουν να φύγουν από την πόλη τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα οι υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου δουλεύουν πυρετωδώς και μέσα στον Αύγουστο σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της πόλης ώστε οι δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να βρουν ακόμα καλύτερη την πόλη.

Συγκεκριμένα συναντήσαμε σήμερα στην περιοχή της Ανθούπολης τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας Κωνσταντίνο Ποθητό όπου παρακολουθούσαν τις εργασίες που πραγματοποιούσαν εργάτες του Δήμου.

Μάθαμε ότι στην πλατεία απέναντι από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Κάρβουνο», θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση με τοποθέτηση καθισμάτων και αλλαγή του φωτισμού έτσι ώστε να ξαναγίνει χώρος αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες σήμερα τοποθετήθηκε στη περίμετρο του χώρου συρματόπλεγμα για την έναρξη των εργασιών.

Σε ένα άλλο σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Χωράφας ο Αντιδήμαρχος πόλης Βασίλης Μπέτσης μαζί με εργαζόμενους στην αυτεπιστασία του Δήμου πραγματοποιούσαν μικροεπισκευές και συντηρήσεις.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Μπέτσης, οι προετοιμασίες των ομάδων για την επόμενη περίοδο ξεκινούν και ο Δήμος θέλει όλα τα γήπεδα να είναι σε καλή κατάσταση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας Κ. Ποθητος αυτή την περίοδο συντονίζει έργα κατασκευαστικά και συντηρήσεων που πραγματοποιούνται σε έξι διαφορετικά σημεία της πόλης.

Και ο Αύγουστος καλά κρατεί…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment