PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Οδηγός έβαλε στη μέση του δρόμου τους κάδους για να παρκάρει


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε συμπολίτης μας στο PeristeriNews.gr, με μια ασυνείδητη οδηγό να παρκάρει χωρίς να σκέφτεται.

Όλα αυτά έγιναν στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Αρκαδίου στο Περιστέρι με τον συμπολίτη μας να δηλώνει την αντίθεσή του στο περιστατικό με την ευχή κάποιοι να παραδειγματιστούν με τη δημοσίευση.

Συγκεκριμένα η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου προχώρησε σε ένα παρκάρισμα που σίγουρα θα συζητηθεί κάνοντας δύο σοβαρά λάθη.

Αρχικά για να καταφέρει να παρκάρει μετακίνησε τους κάδους που βρίσκονταν στο σημείο και τους πέταξε στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου βάζοντας σε κίνδυνο όσους θα πέρναγαν στη συνέχεια από το σημείο αφού ήταν άγνωστο αν είχαν μπει τα φρένα στους κάδους.

Σε δεύτερη φάση το παρκάρισμα εκτός από απερίσκεπτο είναι και παράνομο αφού για να χωρέσει στη γωνία του δρόμου καβάλησε και το πεζοδρόμιο.

Το φαινόμενο της ασυδοσίας κατά την οδηγική μας συμπεριφορά έχει γίνει καθημερινό και πολλές φορές είτε επικίνδυνο είτε απερίσκεπτο.

Πρέπει πλέον η σωστή οδηγική συμπεριφορά να μπει στη ζωή μας και να σκεφτόμαστε περισσότερο γιατί πολλές φορές δυσκολεύουμε τη ζωή συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment