PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Μεγάλη συγκέντρωση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/3) στην πλατεία του Δημαρχείου Περιστερίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Έπειτα από κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Περιστερίου, εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία στο Περιστέρι με βασικό σύνθημα «Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Τη συγκέντρωση υποστήριξαν με την παρουσία τους και άλλοι σύλλογοι και φορείς του Περιστερίου ενώ η κινητοποίηση συνεχίστηκε με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στα χέρια των ανθρώπων που διαδήλωσαν, με μεγάλη μερίδα αυτών να είναι μαθητές, υπήρχαν συνθήματα όπως «Τα κέρδη τους οι ζωές μας», «Δεν ήταν ατυχία, ούτε κακιά στιγμή. Είναι το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή», «Δεν ξεχνώ», «στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», «Η ζωή των παιδιών μας πάνω απ´ όλα».

Αυτή η κινητοποίηση εντάσσεται στη μαζική αντίδραση του κόσμου για το θανατηφόρο ατύχημα των τρένων στα Τέμπη, με την πλειοψηφία του κόσμου να ζητά την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων ευθύνονται για το άσχημα συμβάν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Leave a Comment