PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Μεγάλες ουρές από ανεμβολίαστους πολίτες στα διαγνωστικά κέντρα


Σε μικρές πηγές μετάδοσης του κορωνοϊού έχουν μεταμορφωθεί τα πεζοδρόμια έξω από τα διαγνωστικά κέντρα στο Περιστέρι έπειτα από τις αλλαγές στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Δεκάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να κάνουν το rapid test που θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους από την στιγμή που δεν έχουν προχωρήσει ούτε στην πρώτη δόση του εμβολίου.

Από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου αλλάζουν πολλά πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τους ανεμβολίαστους.

Η πρόσβαση τους θα είναι απαγορευτική για τους κλειστούς χώρους των καταστημάτων εστίασης, εκεί όπου πλέον θα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι, αλλά και στα γήπεδα, ενώ σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως θέατρα, σινεμά, συναυλίες θα έχουν πρόσβαση μόνο με rapid τεστ.

Το ίδιο ισχύει για τα γυμναστήρια και τους εργασιακούς χώρους. Ακόμα πιο αυστηρά θα είναι τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους σε ότι αφορά την μετακίνηση τους με λεωφορεία, τρένα και γενικότερα με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στην ουσία χωρίς rapid τεστ δεν μπορούν να πηγαίνουν πουθενά.

Γι’ αυτό και ακόμα και την Κυριακή έξω από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στο Περιστέρι σχηματίστηκαν ουρές για να κάνουν τα rapid test.

Τα τεστ αυτά οι ανεμβολίαστοι τα πληρώνουν από την τσέπη τους, έχοντας επιλέξει την στάση αυτή και επιμένοντας στο να μην κάνουν το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment