PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Περιστέρι: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του κέντρου Steps Therapy


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Περιστερίου η ημερίδα : “Ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη προσχολικής ηλικίας: η αξία της πρώιμης διάγνωσης”.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το κέντρο Steps Therapy και φιλοξενήθηκε από το Δήμο Περιστερίου με κοινό στόχο την την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών.

Μέλη από την διεπιστημονική του Steps Therapy (ψυχολόγοι, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής) παρουσίασαν την αξία της πρώιμης παρέμβασης αποδεικνύοντας ότι το κέντρο που εδρεύει στο Περιστέρι είναι στο πλευρό των οικογενειών προσφέροντας θεραπείες αλλά αναγνωρίζοντας και την αξία της ψυχοεκπαίδευσης.

Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά ημερίδων που θα ακολουθήσουν με μοναδικό στόχο την φροντίδα των οικογενειών.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ημερίδας οι επικεφαλής ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Δήμο Περιστερίου για τη φιλοξενία και τη βοήθεια να πραγματοποιηθεί ένα μέρος του ονείρου τους.

Ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του Steps Therapy ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο, τον Αντιδήμαρχο υγείας Γιώργο Μπεκιάρη, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βασίλη Λώλο και τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους που τίμησαν με την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment