Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Με έμπειρα στελέχη και δυο πολλά υποσχόμενες επιλογές

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονταν οι επιλογές του Ανδρέα Παχατουρίδη για τις θέσεις των Αντιδημάρχων στο Περιστέρι.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου είχε την ευχέρεια να επιλέξει 8 Αντιδημάρχους σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου και αυτό τον βοήθησε στο να εμπιστευτεί δυο νέα στελέχη της παράταξής του.

Ξεκινώντας από τα έμπειρα στελέχη ο Ανδρέας Παχατουρίδης για μια ακόμα φορά δεν ρίσκαρε αφού γνωρίζει ότι η πόλη ξέρει πολύ καλά την ικανότητα των «παλιών» Αντιδημάρχων. Ο Βασίλης Μπέτσης θα συνεχίσει να αποτελεί τον αναπληρωτή του Δημάρχου αλλά και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κοιμητηρίου διατηρώντας και τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που είχε στην προηγούμενη θητεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι άλλοι έμπειροι και επιτυχημένοι Αντιδήμαρχοι που θα συνεχίσουν να προσφέρουν από τα πόστα τους. Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος, Σταυρούλιας και Ποθητός συνεχίζουν στις ίδιες αρμοδιότητες με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.

Στις επιλογές του Δημάρχου και δυο νέα πρόσωπα με τους Γιώργο Τσίνα και Γιώργο Τσαλίκη να αναλαμβάνουν χρέη Αντιδημάρχου για πρώτη φορά. Ο πρώτος θα αναλάβει τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που έδειξε ότι κατέχει και κατά την προεκλογική περίοδο όπου παρουσίασε αρκετές ιδέες ενώ ο δεύτερος το κομμάτι του πολιτισμού και των κέντρων φιλίας.

Γενικά επιλογές του Ανδρέα Παχατουρίδη που δείχνουν σε πρώτη ανάγνωση ασφαλείς και ικανές να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το Περιστέρι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 8 θέματα

Peristerinews.gr Newsroom

Εργαστήρια Δημιουργίας Περιστερίου: Παράταση εγγραφών έως 25 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

14ο Λύκειο Περιστερίου: Σπασμένα εδώ και χρόνια τα ηχοπετάσματα δίπλα στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment