PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Κάτι δεν πήγε καλά στο έργο της Σοφοκλή Βενιζέλου (pics)


Συνήθως τα έργα αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και ομορφαίνουν σημεία της πόλης, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε γι’ αυτό της Σοφοκλή Βενιζέλου στο Περιστέρι.

Ένα έργο που ξεκίνησε πριν πολύ καιρό, είχε μεγάλες καθυστερήσεις σε όλη του την εξέλιξη και περισσότερο ταλαιπωρεί πάρα βοήθησε τους κατοίκους της Αγίας Τριάδας.

Ο κεντρικός δρόμος που ξεκινά από τον σταθμό Μετρό “Άγιος Αντώνιος” και καταλήγει στη Τζων Κένεντι λίγο πριν το κλειστό του Περιστερίου μετά από μια ανάπλαση που δεν ολοκληρώθηκε δείχνει να προβληματίζει ακόμα και τη δημοτική αρχή.

Πέραν της πλατείας που βρίσκεται απέναντι από τη μεγάλη παιδική χαρά, στην οποία προστέθηκαν δέντρα και πράσινο, σε όλο το υπόλοιπο μήκος του δρόμου συναντάμε παντού άδεια παρτέρια που αναμένουν κάποιο δέντρο.

Παρόμοια η κατάσταση και με τα καθιστικά που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα ενώ πολλά από τα πράσινα κολονάκια που τοποθετήθηκαν κατά μήκος έχουν αφαιρεθεί παράτυπα.

Σε συγκεκριμένα σημεία του δρόμου παρατηρείται κατάληψη του πεζοδρομίου από επιχειρήσεις κάνοντας το έργο των πεζών λιγάκι δύσκολο σε ένα τεράστιο πεζοδρόμιο.

Στα θετικά της ανάπλασης ο νυχτερινός φωτισμός με led.

Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που εξ αρχής είχε πολλά προβλήματα και ουσιαστικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν παρουσιάσει συχνά πυκνά τα προβλήματά τους στη δημοτική αρχή.

Απομένει να δούμε πότε τελικά η Σοφοκλή Βενιζέλου θα ολοκληρωθεί όντας πλέον το πιο προβληματικό έργο των τελευταίων ετών στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment