PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι – ΚΑΟΔ 70-64


Μία ομάδα μόνος του ήταν ο Ρίτσαρντ Ρόμπι για το Περιστέρι στο φιλικό με τον ΚΑΟΔ.

Επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι που επικράτησε με 70-64 στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του νεοφώτιστου στην Α1 ΚΑΟ Δράμας έχοντας κορυφαίο τον Αμερικανό φόργουορντ Ρίτσαρντ Ρόμπι ο οποίος σημείωσε 27 πόντους.

Η ομάδα μας αγωνίσθηκε δίχως τον τραυματία σέντερ Εμίρ Ζίμιτς ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο προφυλάχθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το Περιστέρι είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ και με όπλο την καλή άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και δέχθηκε μόλις 23 πόντους πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 41-41, 56-51, 70-64.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παπαντωνίου 12, Ψαρόπουλος 5, Πούλκο 8 (2), Γιαννόπουλος 8 (2), Μανωλόπουλος, Σκοτ 7 (1), Πέτρουλας 3 (1), Ρόμπι 27

ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ: Σάντερς 8 (2), Καρύδας 16 (4), Χαραλαμπίδης, Αθηναίου, Ιωακειμίδης 3 (1), Μίτσελ 6, Χούμας 2, Κιτσούλης 5, Τσέρανιτς 8, Ζάρρας 6 (2), Φλάουερς 10, Μπένας

Ο Γκέιβιν Εντουαρντς στην θέση του Γιώργου Μπόγρη

Ο Γιώργος Μπόγρης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Περιστέρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης γνωρίζει ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γκέιβιν Εντουαρντς.

Το Περιστέρι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον απόφοιτο του Κονέκτικατ Αμερικάνο σέντερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μπόγρη.

Εκλεκτός λοιπόν για τη θέση “5” είναι ο 23χρονος Εντουαρντς, που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο NBDL, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κορέας και της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment