PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι-Κ. Χαραλαμπίδης: Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κρύβει παγίδες


Το Περιστέρι υποδέχεται το Σάββατο (8/10, 19:15) στην πρεμιέρα της Basket League τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, που έχουν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους από το Basketball Champions League και τη νίκη επί της Μπνέι Ερτζέλια, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η πρεμιέρα πάντα είναι ιδιαίτερη και κρύβει παγίδες, δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχεις παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια» υποστήριξε ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Οπότε αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όπως και στο Basketball Champions League με πολύ μεγάλη ένταση, να θέσουμε τους όρους μας. Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός. Δείξανε άλλωστε με την Ντιζόν ότι είναι ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουν να έρθουν εδώ για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν» συμπλήρωσε.

Όσο για την καλή ψυχολογία που δημιουργεί η πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, εξήγησε: «Είναι μια νίκη που δίνει μια σκέψη στους αθλητές, ότι ο τρόπος που δουλεύουν και θυσιάζονται μέσα στο γήπεδο έχει ένα αποτέλεσμα, οπότε αυτό μπορεί να είναι οδηγός».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment