PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 21χρονο με τον εμπρηστικό μηχανισμό


Στη σύλληψη ενός άνδρα 21 ετών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Περιστέρι, για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ειδικότερα, ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες 6/9 από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, που έκαναν περιπολία, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν παρά την προσπάθειά του να διαφύγει. Ο 21χρονος είναι γνωστός στις Αρχές από υποθέσεις αθλητικής βίας

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες 6-9-2022 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τον 21χρονο στην περιοχή του Περιστερίου και παρά την προσπάθειά του να διαφύγει τον ακινητοποίησαν. Στο σημείο και επί του οδοστρώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 νάιλον σακούλες που περιείχαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και 2 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενος ο κάθε ένας από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό στο οποίο ήταν προσαρμοσμένα 2 φιαλίδια βουτανίου και μία κροτίδα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment