PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Η Αιμιλίου Βεάκη πλημμύρισε και πάλι από κόσμο


Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος προς την Κυβέρνηση με την καθημερινή παρουσία του έξω από τα μαγαζιά εστίασης της Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.

Ο εγκλεισμός και η καραντίνα με κλειστά τα μαγαζιά της εστίασης έχει φτάσει στα όρια του τον κάθε πολίτη που πλέον χρησιμοποιεί τη δυνατότητα του takeaway ποτού για μια υποτυπώδη έξοδο Σαββάτου.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και το βράδυ του χθεσινού Σαββάτου με εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας και από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας να επιλέγουν το Περιστέρι και την Αιμιλίου Βεάκη για τη βραδινή έξοδο τους εν μέσω πανδημίας και θεωρητικά καραντίνας.

Για ακόμα ένα βράδυ τα περιπολικά της Αστυνομίας διέσχισαν την Βεάκη και προσπάθησαν με μηνύματα στα μεγάφωνα να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Πλέον έπειτα και από τα σταθερά φαινόμενα συνωστισμού κόσμου στα πεζοδρόμια έξω από τα μαγαζιά που λειτουργούν με τη μέθοδο του takeaway κρίνεται απαραίτητη η αλλαγή τακτικής της Κυβέρνησης και των ειδικών.

Η πεποίθηση του περισσότερου κόσμου είναι πως πρέπει να επανέλθουν στη λειτουργία τα μαγαζιά εστίασης τηρώντας κάποια μέτρα προστασίας ώστε να εξαλειφθούν σε κάποιο βαθμό οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά σε δρόμους και πλατείες της Αττικής.

Ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να ελεγχθεί ούτε από την Αστυνομία ώστε να μην δημιουργηθούν περιστατικά όπως αυτό της Νέας Σμύρνης αλλά και ούτε από τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών εστίασης αφενός γιατί δεν μπορούν να πείσουν μια μεγάλη μάζα κόσμου να μην στέκεται στο πεζοδρόμιο για να πιεί το ποτό της και αφετέρου γιατί σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο μπαίνει ένα έσοδο στο μαγαζί που το διατηρεί στη ζωή.

Βάσει λοιπόν της κατάστασης που επικρατεί είναι αναγκαίος ο επαναπροσδιορισμός της φυσικής λειτουργίας των μαγαζιών εστίασης ώστε να αποφευχθούν εικόνες σαν αυτές του χθεσινού Σαββατόβραδου και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που όλοι μας τόσο πολύ αναμένουμε και επιζητούμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment