• Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Περιστέρι: Επεκτείνεται σε 5η περιοχή η Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος24/ 2021

Την επέκταση της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων και σε 5η περιοχή μέσα στην πόλη ανακοίνωσε ο Δήμος Περιστερίου.

Η 5η περιοχή περιλαμβάνει γειτονιές του κέντρου, του Μπουρναζίου και του Αγίου Αντωνίου (Π. Τσαλδάρη – Μαδύτου – Παρασκευοπούλου – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Λ. Κηφισού – Εθν. Μακαρίου), όπου θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου επισήμανε ότι ύστερα από την εντυπωσιακή ανταπόκριση των δημοτών στην 4η περιοχή (Λ. Θηβών – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Λ. Κηφισού – σύνορα με Ίλιον και Αγίους Αναργύρους), το αρμόδιο τμήμα βρίσκεται, πλέον, στις συγκεκριμένες γειτονιές και μοιράζει πόρτα – πόρτα τους φακέλους με την επιστολή μας, το σχετικό φυλλάδιο, ένα μαγνητάκι και δείγμα βιοαποικοδομήσιμης σακούλας.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας θα τοποθετεί σταδιακά τους εξωτερικούς κάδους για να εναποθέτουν οι κάτοικοι τα βιοαπόβλητά τους και να εξυπηρετηθούν όσοι ξεκίνησαν, νωρίτερα, το πρόγραμμα.

Το ρεύμα της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων επεκτείνεται διαρκώς και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Ο εξοπλισμός (οικιακό καδάκι 10L+60 σακούλες) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και κατόπιν ραντεβού που θα κλείσετε στα τηλέφωνα 2105701639 – 2105701641 (Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-15:00).