PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ενθουσιασμένοι οι φυτοπαραγωγοί της έκθεσης «Φυτά και Κήπος» (video)


Μέχρι και τις 29 Μαΐου θα συνεχιστεί στο Άλσος Περιστερίου η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ένωση Φυτωριούχων Ελλάδος.

Η έκθεση από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της έχει αποσπάσει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου αφού άνθρωποι από κάθε σημείο της Αττικής την επισκέπτονται είτε για βόλτα είτε για να προμηθευτούν φυτά και σπόρους για το σπίτι τους.

Το PeristeriNews.gr αντιλαμβανόμενο τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για την έκθεση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Περιστέρι, συνομίλησε με δύο από τις φυτωπαραγωγούς, την Νικολέττα και την Βίκυ, οι οποίες μεταξύ άλλων μας είπαν πως μέχρι στιγμής υπάρχει μια πολύ καλή οργάνωση από πλευράς Δήμου ενώ αναφερόμενες στο πλήθος των επισκεπτών τόνισαν πως έχουν μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένες.

Θυμίζουμε πως η έκθεση «Φυτά και Κήπος» θα συνεχιστεί σύμφωνα και με τη παράταση που πήρε, μέχρι και τις 29 Μαΐου και θα λειτουργεί στον πίσω χώρο του Άλσους Περιστερίου από τις 10:00-22:00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment