PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Είδαν άσφαλτο μετά από πολλά χρόνια (photos)


Πόσο μακρινοί φαντάζουν οι χωματόδρομοι στο Περιστέρι εν’ έτει 2021. Κι όμως ένα μικρό στενό στο Λόφο Αξιωματικών παρέμενε χωρίς άσφαλτο μέχρι και πριν από μερικές μέρες.

Αναφερόμαστε στην οδό Λιδωρικίου που αποτελεί ένα μικρό παράλληλο δρόμο της Λεωφόρου Αθηνών και όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε χωμάτινος και δυσκολοδιάβατος.

Ειδικά σε ισχυρές βροχοπτώσεις ακόμα και οι λιγοστοί κάτοικοι των σπιτιών της οδού Λιδωρικίου δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους.

Εδώ και μερικές μέρες προς ανακούφισή τους, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση στο στενό ενώ άσφαλτος έπεσε και σε ένα μικρό κάθετο κομμάτι δρόμου που συνδέει την οδό με τη Λεωφόρο Αθηνών.

Με την ασφαλτόστρωση του δρόμου οι κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να ευχαριστήσουν τους ιθύνοντες διότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν ένα από τα αιτήματά τους.

Πλέον αυτό που ζητάνε είναι μια διαχείριση του Χαϊδαρορέματος που περνάει ακριβώς από πίσω ενώ ζητούν και την πρόβλεψη κάποιου αντιπλημμυρικού έργου μιας και με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις βρέθηκαν πάλι να κινδυνεύουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment