Δημοτικά

Περιστέρι: Δράση υγείας για τη Φυσικοθεραπεία στην Οστεοαρθρίτιδα

Το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής & Κυκλάδων του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου θα πραγματοποιήσει δράση για τη Φυσικοθεραπεία στην Οστεοαρθρίτιδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες 11:00 – 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου – Στάση Μετρό «Περιστέρι». Είσοδος Ελεύθερη!

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας – Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη δράση υγείας και να μιλήστε με ένα Φυσικοθεραπευτή για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπευτικής άσκησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου, οι ανά τον κόσμο Φυσικοθεραπευτές γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας (World Physical Therapy Day), για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με την καθοριστική συνεισφορά του επαγγέλματός τους στην υγεία των ανθρώπων. Είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστεί το έργο που οι φυσιοθεραπευτές κάνουν για τους ασθενείς τους και την κοινότητα. Στην Ελλάδα έχει οριστεί 30η Σεπτεμβρίου Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας με ευθύνη του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών να διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης. Έτσι όλος ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στην Φυσικοθεραπεία! Φέτος και οι δύο Ημέρες επικεντρώνονται στην Οστεοαρθρίτιδα.

 

Related posts

Το νέο ωράριο λειτουργίας στα ΚΕΠ Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (14η)

Peristeri News

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνεχάρη τις αθλήτριες του ΑΓΟΠ «MYPTAΛH»

Peristeri News

Leave a Comment