PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Διχασμός για τα εμβόλια και τα νέα μέτρα


Την ώρα που οι εμβολιασμοί συνεχίζονται ο διχασμός ανάμεσα των πολιτών στο Περιστέρι είναι διάχυτος.

Σε κάθε κουβέντα και πηγαδάκι ανάμεσα σε πολίτες το μείζον ζήτημα συζήτησης των ημερών είναι ο εμβολιασμός και τα νέα μέτρα που έρχονται στα μαγαζιά εστίασης.

Ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτες αντιδράσεις από τα επερχόμενα μέτρα στην εστίαση με μαγαζί στο Περιστέρι να πρωταγωνιστεί αφού έχει αναρτήσει μήνυμα στην είσοδό του που αναφέρει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος εμβολιασμένων πολιτών στο χώρο.

Πρόκειται για μαγαζί εστίασης (εστιατόριο) επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη με τις αναρτήσεις να έχουν πάρει φωτιά τις προηγούμενες μέρες.

Πάντως οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης συνεχίζουν να προβληματίζονται για το πως θα καταφέρουν να τηρήσουν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Είναι ξεκάθαρο πως η πλειοψηφία των καταστηματαρχών δεν επιθυμούν να διχάσουν τον κόσμο και να τον διαχωρίσουν σε εμβολιασμένο και μη.

Οπωσδήποτε υπάρχει η ανησυχία της εξάπλωσης του κορωνοϊού με την εμφάνιση των μεταλλάξεων του αλλά είναι αναγκαία και επιστροφή στην κανονικότητα διότι οι οικονομικές ανάσες είναι ελάχιστες.

Απομένει να δούμε την εξέλιξη της πανδημίας και του ανοίγματος των εσωτερικών χώρων των καταστημάτων για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment