Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Δεν θα επαναλειτουργήσει η Δημοτική Αστυνομία (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης λόγω έλλειψης προσωπικού…

Θέμα που αφορούσε την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Περιστερίου συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015.

Την εισήγηση στο θέμα έκανε ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τάτσης ο οποίος έκανε γνωστό στο σώμα ότι όταν η Δημοτική Αστυνομία λειτουργούσε την αποτελούσαν 21 άτομα.

Για την επαναλειτουργία της δήλωση ενδιαφέροντος έκαναν μόνο 8 από τους οποίους οι δύο είναι γυναίκες με άδεια λοχείας.

Καταλήγοντας ο Αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως με τόσο μικρό αριθμό δημοτικών αστυνόμων είναι αδύνατη η λειτουργία για το Περιστέρι.

Στη συζήτηση του θέματος συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή» Αλέξανδρος Πλέστης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» Φώτης Κουγιουμτζής και ο δημοτιικός σύμβουλος Νίκος Ζούτσος.

Δείτε τη συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου μέσα από την κάμερα του PeristeriNews.gr:


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Δημιουργικά Εργαστήρια

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Εγκαίνια της ανανεωμένης Πλατείας Δασκαλογιάννη στο παλιό Μπουρνάζι

Peristerinews.gr Newsroom

Τα κλαρίνα ξαναέρχονται στο Περιστέρι με μεγάλο δημοτικό πανηγύρι στο Άλσος

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment