PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Black Friday όνομα και πράγμα…


Στην κυριολεξία μαύρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 για τους καταστηματάρχες στο Περιστέρι.

Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου αποτελεί την ημέρα εκπτώσεων που έχει ονομαστεί από τους Αμερικάνους ως Black Friday.

Η σημερινή μέρα ειδικά για τους ιδιοκτήτες των μικρότερων καταστημάτων θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια κακή μέρα σε θέμα πωλήσεων αφού η κίνηση στην αγορά της πόλης ήταν μηδαμινή.

Η εποχή πριν από τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φαίνεται πως έχει “κουμπώσει” τον κόσμο που δεν έχει όρεξη για αγορές.

Στην κακή ψυχολογία του κόσμου προστίθεται τόσο η έξαρση της πανδημίας που φοβίζει τους περισσότερους πολίτες οδηγώντας τους σε αγορές μέσω διαδικτύου όσο και η είσοδος στα καταστήματα με επίδειξη πιστοποιητικού.

Γενικά ο φετινός Νοέμβριος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ανθρώπους της αγοράς, ως ένας από τους χειρότερους μήνες των τελευταίων ετών, με τα πάγια έξοδα των καταστημάτων συνεχώς να ανεβαίνουν και τα κέρδη να έχουν αντίθετη πορεία.

Το μοναδικό φως στο τούνελ για τους ανθρώπους της αγοράς φαντάζει η επερχόμενη εορταστική περίοδος που τη δεδομένη στιγμή αποτελεί γρίφο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment