PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ατελείωτα τροχαία στο Ρουπάκι (photos)


Έντρομοι μπορούν να χαρακτηριστούν οι κάτοικοι της περιοχής Ρουπάκι στο Περιστέρι.

Στη διασταύρωση των οδών Ραβινέ, Αριστοτέλους και Αναξιμάνδρου πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση τροχαία ατυχήματα με αναβάτες μηχανών αλλά και αυτοκινήτων λόγω της μικρής ορατότητας μεταξύ των δρόμων αλλά και των υπερβολικών ταχυτήτων που αναπτύσσουν οι οδηγοί λόγω του μεγάλου πλάτους του δρόμου.

Δυστυχώς όπως αναφέρουν οι κάτοικοι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

749132571526957037935035272

Σήμερα το απόγευμα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», Στέφανος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο σημείο και συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν τους προβληματισμούς τους αναφέροντας πως παρά τις εκκλήσεις σε Δήμο και Τροχαία, δεν έχει γίνει έπειτα από το πέρας μηνών κάποια κίνηση για την αποφυγή των ατυχημάτων.

749132571526957037935035274

Στη συνάντηση βρέθηκαν ακόμα ο Διευθυντής του 16ου Γυμνασίου Περιστερίου κ. Παιδάκης και η Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κα. Κόλλια οι οποίοι κατέθεσαν από κοινού και τα δικά τους προβλήματα μιας και το σχολείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη διασταύρωση. Τέθηκε θέμα πεζοδρόμησης της οδού Αρχιμήδους που βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος μαθητή.

16o_gymnasio_peristeriou

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους κατοίκους πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι ανάλογες αναφορές στον Αντιδήμαρχο κ. Λύκο ενώ αν δεν υπάρξει κάποια λύση από τη Δημοτική αρχή θα θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνάντηση συμμετείχε ακόμα και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή», Βασίλης Μουκουβίνας.

74913257152695703793503527

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment