Κοινωνία

Περιστέρι: Αρκετά περιστατικά κλοπών αυτοκινήτων στο Λόφο Αξιωματικών

Πληθαίνουν καθημερινά τα περιστατικά κλοπών αυτοκινήτων στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι.

Αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που έχουν υποπέσει το τελευταίο διάστημα θύματα κλοπής των οχημάτων τους.

Οι κλέφτες εντοπίζουν τους στόχους τους και με γρήγορες κινήσεις θέτουν εκτός λειτουργίας την κλειδαριά των αυτοκινήτων ακόμα και αν αυτή είναι ηλεκτρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη τον τελευταίο 1μιση μήνα στην ίδια πολυκατοικία της οδού Τζών Κένεντυ έχουν συμβεία δυο περιστατικά κλοπών, με το ένα να έχει ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση που συνέβη πριν από περίπου 1μιση μήνα ο κλέφτης ενώ είχε ανοίξει το αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να το πάρει αφού περαστικοί τον είδαν και τράπηκε σε φυγή.

Την προηγούμενη βδομάδα οι ιδιοκτήτες άλλου οχήματος στην ίδια πολυκατοικία δεν ήταν τόσο τυχεροί αφού οι κακοποιοί κατάφεραν να κάνουν τη «δουλειά» τους και να αποσπάσουν το όχημα.

Μάλιστα το αυτοκίνητο βρέθηκε λόγω της ύπαρξης GPS, σε περιοχή του Ασπροπύργου σε άθλια κατάσταση με τη συμμορία που το είχε κλέψει να το έχει διαλύσει.

Αυτά δεν ήταν τα μόνα περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας αφού καθημερινά υπάρχει έστω και ένα σχετικό συμβάν στα τοπικά τμήματα της Αστυνομίας.

Σε αυτά τα περιστατικά να προστεθούν και οι δεκάδες κλοπές καταλυτών και άλλων συγκεκριμένων κομματιών των αυτοκινήτων που έχουν γίνει πλέον διαδεδομένες στους κλεπταποδόχους.

Related posts

Μ. Συρεγγέλα: Δεν μένουμε σιωπηλοί – Σπάμε τον κύκλο της βίας

Peristeri News

Εξαπατούσαν και εκβίαζαν ηλικιωμένους τηλεφωνικά

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 8.768 rapid test – 1.021 θετικά την Πέμπτη 24/11

Peristeri News

Leave a Comment