PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Αρκετά περιστατικά κλοπών αυτοκινήτων στο Λόφο Αξιωματικών


Πληθαίνουν καθημερινά τα περιστατικά κλοπών αυτοκινήτων στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι.

Αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που έχουν υποπέσει το τελευταίο διάστημα θύματα κλοπής των οχημάτων τους.

Οι κλέφτες εντοπίζουν τους στόχους τους και με γρήγορες κινήσεις θέτουν εκτός λειτουργίας την κλειδαριά των αυτοκινήτων ακόμα και αν αυτή είναι ηλεκτρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη τον τελευταίο 1μιση μήνα στην ίδια πολυκατοικία της οδού Τζών Κένεντυ έχουν συμβεία δυο περιστατικά κλοπών, με το ένα να έχει ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση που συνέβη πριν από περίπου 1μιση μήνα ο κλέφτης ενώ είχε ανοίξει το αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να το πάρει αφού περαστικοί τον είδαν και τράπηκε σε φυγή.

Την προηγούμενη βδομάδα οι ιδιοκτήτες άλλου οχήματος στην ίδια πολυκατοικία δεν ήταν τόσο τυχεροί αφού οι κακοποιοί κατάφεραν να κάνουν τη «δουλειά» τους και να αποσπάσουν το όχημα.

Μάλιστα το αυτοκίνητο βρέθηκε λόγω της ύπαρξης GPS, σε περιοχή του Ασπροπύργου σε άθλια κατάσταση με τη συμμορία που το είχε κλέψει να το έχει διαλύσει.

Αυτά δεν ήταν τα μόνα περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας αφού καθημερινά υπάρχει έστω και ένα σχετικό συμβάν στα τοπικά τμήματα της Αστυνομίας.

Σε αυτά τα περιστατικά να προστεθούν και οι δεκάδες κλοπές καταλυτών και άλλων συγκεκριμένων κομματιών των αυτοκινήτων που έχουν γίνει πλέον διαδεδομένες στους κλεπταποδόχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment