PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέττας


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, η οποία το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε με τη μητέρα και την αδερφή της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Η μέχρι στιγμής στάση του, καθώς έσπευσε να εξαφανιστεί και να κλείσει το κινητό του τηλέφωνο, τον καθιστούν βασικό ύποπτο για δολοφονία της ανήλικης κοπέλας.

Εάν και εφόσον είναι αυτός ο δράστης, είναι ζήτημα χρόνου για την ΕΛ.ΑΣ. ο εντοπισμός του, καθώς δεν προκύπτει ότι έχουμε να κάνουμε με προσχεδιασμένο έγκλημα άρα δεν είχε προετοιμάσει τη διαφυγή του.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο, να περιμένει να περάσει το αυτόφωρο, όχι ότι έχει κάποια σημασία σε περιπτώσεις ανθρωποκτονίας και να παραδοθεί.

Μαρτυρικές καταθέσεις στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, θέλουν τον συγκεκριμένο άντρα να εξαφανίζεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα πηγαίνοντας στο σπίτι που διαμένει με άλλα άτομα, γεμίζοντας με ρούχα έναν σάκο και λέγοντας ότι «πρέπει να φύγω».

Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται, με τους συγκατοίκους του να έχουν δώσει κατάθεση στη ΓΑΔΑ, όπως επίσης η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης (παιδιά διαζευγμένων γονιών) αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπληκτισμού με τον νεαρό από το Πακιστάν, καθώς το ζευγάρι φέρεται να είχε συχνές εντάσεις τελευταία.

Η 17χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και είχε εμφανή σημάδια πάλης, τόσο από μώλωπες στα χέρια και στο κορμί, όσο και από το γεγονός ότι σχεδόν είχαν βγει τα ρούχα της (σ.σ. καμία ένδειξη σεξουαλικής κακοποίησης).

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε μακροσκοπικά τη σορό διέκρινε εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης, ενώ ο θάνατος της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης –κατά τη διάρκεια της πάλης- εκμεταλλεύτηκε την υπέρτερη μυϊκή του δύναμη, ανέβηκε πάνω της και της έφραξε τις αεροφόρες οδούς (μύτη και στόμα) με τα χέρια του προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές της.

Πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασε στο Newsbeast.gr ότι πρόκειται για «φρικτό θάνατο, ενώ χρειάστηκαν κάποια λεπτά μέχρι η ανήλικη να ξεψυχήσει».

 

Πηγή: Newsbeast.gr – Κώστας Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment