PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Ανατίναξαν ΑΤΜ και πυροβόλησαν αστυνομικούς


Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών σημειώθηκε τα ξημερώματα στον παράδρομο του Κηφισού στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μετά από μία επεισοδιακή ανατίναξη και κλοπή μετρητών από δύο ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένα στον προθάλαμο γραφείων σουπερμάρκετ επί της Λ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πρόλαβαν τους έξι άγνωστους δράστες που εκείνη την στιγμή επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους. Οι δράστες στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησαν εναντίον τους, ευτυχώς δίχως να προκληθούν τραυματισμοί και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Ακολούθησε μία τρελή καταδίωξη στον Κηφισό και στο ύψος του Αιγάλεω πλέον οι αστυνομικοί έχασαν την οπτική επαφή με τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν με την λεία τους.

Από την έκρηξη που προκάλεσαν, άφησαν πίσω τους υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης ενώ έρευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment