Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Άλλο ένα πάρκο αναψυχής δημιουργείται από τον Δήμο (vid)

Σε συνεχή αναζήτηση για δημιουργία νέων χώρων αναψυχής και πρασίνου στο Περιστέρι βρίσκεται ο Δήμος.

Μια υπόσχεση που είχε δοθεί πριν πολύ καιρό από τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη παίρνει σάρκα και οστά με την κατεδάφιση παλαιών κτιρίων στην οδό Πελασγίας και Αγ. Πολυκάρπου στα σύνορα Λόφου Αξιωματικών και Νέας Ζωής.

Οι εκσκαφείς και οι μπουλντόζες ξεκίνησαν την κατεδάφιση που προηγείται της ανάπλασης του σημείου με τη δημιουργία σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου ενός σύγχρονου πάρκου αναψυχής για τους κατοίκους με πολύ πράσινο και φως.

Στο σημείο βρέθηκαν σήμερα οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Κώστας Ποθητός που επέβλεψαν τις πρώτες κατεδαφίσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες.

Ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε και αγόρασε τους εγκαταλελειμμένους μεγάλους χώρους στο σημείο, μια πάγια διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Στο τελικό στάδιο η ανακατασκευή γηπέδου 8×8 στη Χωράφα

Peristeri News

Περιστέρι: Υποδέχεται την ακριτική Ψέριμο για την 25η Μαρτίου 2026

Peristeri News

25η Μαρτίου 2026 στο Περιστέρι: Το πλήρες πρόγραμμα εορτασμών, παρέλαση και εκδηλώσεις

Peristeri News

Leave a Comment