PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» με θέμα «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις»


«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. που συμμετέχει το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 18:15, με θέμα: «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις», με ομιλητές:

• Ελένη Παναγούλη, Παιδίατρος MSc, PhD, Ειδίκευση στην Αναπτυξιακή και Εφηβική Υγεία, Επιστ. Συνεργάτις Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)

• Κων/νος Καλιανιώτης, Ειδικός Παιδαγωγός – Λογοπεδικός, MSc “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας”, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

Για να παρακολουθήσετε την 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το ZOOM LINK:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_rS6OxOp0SNmOH8OJI3IrA

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Περιστερίου: Τιμητική εκδήλωση «Η πόλη έχει τη δική της ιστορία»

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Δεν έφτανε η ιστορική τους ασέβεια, δηλώνουν και άγνοια

Peristeri News

Δήμος Περιστερίου: Εκδήλωση αφιερωμένη για τα δικαιώματα των γυναικών

Peristeri News

Leave a Comment