PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περίπατος του Περιστερίου στο Μαρούσι



Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, το Περιστέρι επιβλήθηκε του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 67-55.

Με άμυνα από γρανίτη και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το Περιστέρι πρόσθεσε μία ακόμη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ενεργητικό του επικρατώντας επί του Μαρουσίου με 67-55.

Μία νίκη που εκτόξευσε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Το φιλμ του αγώνα

Άριστα διαβασμένο τόσο επιθετικά όσο κυρίως αμυντικά το Περιστέρι πήρε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με το Μαρούσι τα ηνία στο σκορ και είχε το προβάδισμα από το πρώτο (4-0) μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο πεντάλεπτο με τους Ερικ Μπόατενγκ και Χάρη Γιαννόπουλο μπροστάρηδες η ομάδα μας προηγήθηκε 13-5 και με τον πρώτο πόντο, από βολή, του Ρίτσαρντ Ρόμπι στο 9ο λεπτό ανέβασε τη διαφορά στους 8 (18-10) κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 18-12.

Με νέο επιθετικό κρεσέντο διά χειρός του Νώντα Παπαντωνίου, αρχικά και στη συνέχεια των Γκέιβιν Εντουαρντς και Ερνεστ Σκοτ το Περιστέρι με 7-0 σερί ξέφυγε 25-12 στο 12ο λεπτό και παρά τη μείωση του σκορ, προς στιγμή, από το Μαρούσι σε 20-27 με δικό του 8-2 σερί, ο Εντουαρντς φώναξε παρόν μαζί με την απροσπέλαστη άμυνα της ομάδας μας που ξέφυγε 38-23 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 38-25.

Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι και το μόνο που απέμενε ήταν η χαριστική βολή στον αντίπαλο που ήρθε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου όταν το σκορ έγινε 40-25 και στη συνέχεια με πολλές επιθετικές επιλογές και τον Ρίτσαρντ Ρόμπι να «μπαίνει» στο παιχνίδι η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 19 πόντους (55-36) στο τέλος της περιόδου και έφτασε με καλάθι του Ερνεστ Σκοτ στη μέγιστη τιμή της, τους 24 πόντους (60-36) στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου μετατρέποντας το υπόλοιπο διάστημα του ματς σε τυπικής διαδικασίας.

Δεκάλεπτα: 12-18, 25-38, 36-55, 55-67

ΜΑΡΟΥΣΙ (Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής 2, Νικολαϊδης 6 (2), Ακεψεμαϊδης, Ελεγκαρ 2, Χαριτόπουλος 19, Γκαγκαλούδης 9(1) , Τζιγκάνοβιτς 4, Κογιαντίνοβιτς 4, Τσόντζος, Κόμματος 9 (1), Αγραβάνης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 7 (1), Καυκής 6, Ψαρόπουλος 2, Γιαννόπουλος 5 (1), Μανωλόπουλος, Μπόατενγκ 6, Εντουαρντς 14, Πέτρουλας 2, Ρόμπι 14, Τσιλούλης, Μότσνικ 5

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μεγάλες Πασχαλινές επιτυχίες για την Πνευματική Στέγη Περιστερίου

Peristeri News

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Leave a Comment