Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Περιοδεία στο νοσοκομείο Αττικόν της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στο νοσοκομείο Αττικόν περιόδευσαν εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης από το Περιστέρι και το Χαϊδάρι.

Στην περιοδεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής το Γιώργο Σιδέρη υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου, το Μιχάλη Σελέκο, υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου και την Άννα Ψαρρού υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στο Δυτικό Τομέα.

Στη συζήτηση τους με τους υγειονομικούς ανάμεσα στα άλλα τόνισαν:

“Πολλά χρόνια τώρα οι διοικήσεις των δήμων των Δυτικών Προστίων και η Περιφερειακή αρχή έχουν επιχειρηματική και πολιτική σχέση με τις ιδιωτικές δομές υγείας της κάθε πόλης.

Για αυτό πότε μα ποτέ δεν έχουν στηρίξει τους αγώνες των υγειονομικών για στελέχωση του νοσοκομείου Αττικόν.

Φανταστείτε πως θα ήταν οι δήμοι της περιοχής και η Περιφέρεια να έβαζε φωνή, να πίεζε την κεντρική κυβέρνηση ώστε να υπήρχε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, να ξανάνοιγε το Λοιμωδών ως σύγχρονο πλήρες δημόσιο νοσοκομείο, να στελεχωνόταν το Αττικό.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουν οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, γι αυτό και πρέπει να ενισχυθεί”


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου

Peristerinews.gr Newsroom

Ιός Δυτικού Νείλου: Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment