PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιοδεία στα Χανιά πραγματοποιεί o Σαμαράς


Ξεκινώντας την τριήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη.

Περιοδεία στο νομό Χανίων πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την τριήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη.

Στις 9:30 θα επισκεφθεί τους τάφους των Βενιζέλων, στις 10:20 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Μανώλη Σκουλάκη, ενώ στις 10:45 θα συναντηθεί με φορείς του νομού.

Στις 5:30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το επιμελητήριο Χανίων, ενώ στις 6:30 θα βρεθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Ο κ.Σαμαράς μιλώντας τη Δευτέρα στην ΚΟ του κόμματός του, άνοιξε ένα παράθυρο για συμφωνία, λέγοντας «ναι» στη συναίνεση μόνο με μείωση φόρων.

Το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο, είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αναφερόμενος στη θέση του πρωθυπουργού ότι μπορεί να συζητήσει θέσεις της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι αυτό είναι γενικό και αφηρημένο, επαναλαμβάνοντας ότι η λύση είναι η άμεση μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Λέμε «όχι» στο λάθος, αλλά λέμε «ναι» στο να διορθωθεί το λάθος, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα ζητήματα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ή τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι αυτά είναι ήδη θέσεις της ΝΔ και ότι οι αντιστάσεις βρίσκονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Επερώτηση της ΝΔ για την Κρήτη

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησαν σε επερώτησή τους οι βουλευτές της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, Εμμ. Κεφαλογιάννης, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Χατζηδάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιω. Πλακιωτάκης, Κ. Μουσουρούλης και Κ. Τασούλας, μιλώντας για «απαξίωση και εγκατάλειψη» της Κρήτης.

Όπως ανέφεραν οι βουλευτές της ΝΔ, η Κρήτη βρίσκεται στο κόκκινο και βιώνει το απόλυτο τίποτα στον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, τις υποδομές, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τον οδικό άξονα. Κατηγόρησαν, μάλιστα, την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αναπτυξιακές ανάγκες του νησιού.

Απαντώντας ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Ρήγας, είπε ότι πρόκειται για επικοινωνιακή κίνηση εκ μέρους της ΝΔ λόγω της τριήμερης επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στο νησί. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση στηρίζει την Κρήτη με όπλα το ΕΣΠΑ, το νέο αναπτυξιακό νόμο και τα καινούργια χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment