PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιοδεία Σαμαρά στη Σπάρτη


Με ομιλία έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Σπάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Με ομιλία έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Σπάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέτζο και τον Δ. Δράκο περιόδευσε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

«Σας μιλάω εκ μέρους του Δημήτρη και σας διαβεβαιώνω ότι κατεβαίνουμε με ένα στόχο. Ανάπτυξη και αισιοδοξία για να φύγουμε από τα λουκέτα που κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά, από τη νοοτροπία της κατάθλιψης που έχει αφαιρέσει το δυναμισμό και την αισιοδοξία που από τη φύση μας έχουμε οι Έλληνες» ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αυτός, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο στόχος ενός περιφερειάρχη του Μωριά, ο οποίος δεν θα επαιτεί αλλά θα απαιτεί από την κυβέρνηση γι’ αυτά που χρειάζονται, για τον απλό άνθρωπο.

Ιδιαίτερα, σημείωσε, θα κάνει τα πάντα για τα νέα παιδιά, για να έχουν δικαίωμα στο αύριο, διαβατήριο στην ελπίδα και μια αίσθηση, μια πεποίθηση ότι μπορούν να πάνε μπροστά.

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Κώστα Φαρλέκα και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό τους, ενώ παράλληλα τόνισε: «είμαστε όλοι ενωμένοι μια γροθιά, γι’ αυτό που θέλει ο κόσμος ανάπτυξη και ελπίδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αύριο θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο με επίσκεψη στη Δημητσάνα, τη Στεμνίστσα και τη Μεγαλόπολη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment