PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιοδεία από την Θεσσσαλονίκη ξεκινά ο Σαμαράς


Περιοδείες σε όλη τη χώρα έχει σχεδιάσει να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προκειμένου, όπως ο ίδιος τονίζει, να μάθουν άπαντες τις προτάσεις του κόμματός του για την «επανεκκίνηση στην οικονομία».

Περιοδείες σε όλη τη χώρα έχει σχεδιάσει να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προκειμένου, όπως ο ίδιος τονίζει, να μάθουν άπαντες τις προτάσεις του κόμματός του για την «επανεκκίνηση στην οικονομία».

Μετά την επιτυχημένη, όπως εκτιμούν στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, εκδήλωση παρουσίασης του επικαιροποιημένου προγράμματος εξόδου από την οικονομική κρίση στο Ζάππειο, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στους πολίτες για να τους δείξει πως υπάρχει και άλλη λύση πέραν του μνημονίου.

Ο πρώτος σταθμός των περιοδειών του κ. Σαμαρά θα είναι η Θεσσαλονίκη, την οποία θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Οπως έχει προγραμματιστεί, θα μιλήσει με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη, θα περιδιαβεί στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εν όψει των φοιτητικών εκλογών.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που έχουν οι απόψεις του κ. Σαμαρά για την οικονομία είναι και το γεγονός ότι η ηλεκτρονική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας την ημέρα της παρουσίασης του επικαιροποιημένου προγράμματος στο Ζάππειο δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να τεθεί το site εκτός λειτουργίας για περισσότερο από τρεις ώρες.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, δηλαδή την ώρα που ανέβηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο βήμα, περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες προσπάθησαν να μπουν στην ηλεκτρονική σελίδα του κόμματος για να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εξαγγελίες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Το δε forum επισκέφθηκαν περίπου 40.000 χρήστες του Διαδικτύου, ενώ 18.000 παρακολούθησαν την ομιλία μέσω του Facebook.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» τόνισε πως «θέλω ξεκάθαρη εντολή για να βγάλω τη χώρα από το αδιέξοδο», απορρίπτοντας κάθε προοπτική συναίνεσης στην κυβερνητική πολιτική. «Δεν θα συνδιαχειριστώ το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα. Εχουμε απορρίψει την προοπτική να συγκυβερνήσουμε οδηγώντας τη χώρα σε λάθος δρόμο. Προτείναμε τη βάση της αληθινής συναίνεσης: το πρόγραμμά μας. Οχι για λόγους εγωισμού, αλλά γιατί αυτό που εφαρμόζουμε απέτυχε» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment