Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πεντάωρη στάση εργασίας στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης, τη στιγμή που, όπως λένε, έχουν υπερδιπλασιαστεί οι ασθενείς σε τακτικά ιατρεία, στα επείγοντα, αλλά και στη νοσηλεία.

Με απόφαση του σωματείου εργαζομένων, σήμερα τα τμήματα του νοσοκομείου «Αττικόν» θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα πραγματοποιηθούν τακτικά ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, στο ακτινολογικό, στο πυρηνικό και τα υπόλοιπα εργαστήρια. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τακτικά χειρουργεία και απογευματινά ιατρεία (εξαιρείται μόνο η λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για την πραγματοποίηση τακτικών και έκτακτων συνεδριών αιμοκάθαρσης και τα προγραμματισμένα ραντεβού για τους ογκολογικούς ασθενείς -χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπών οχημάτων: 8 συλλήψεις σε Περιστέρι, Καματερό και Αχαρνές

Peristerinews.gr Newsroom

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment