PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πελέ και Μαραντόνα ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό


Τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό ένωσαν δύο εκ των μεγαλύτερων θρύλων του ποδοσφαίρου, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Euro 2016 στη Γαλλία.

Ο 75χρονος Βραζιλιάνος Πελέ και ο 55χρονος Αργεντινός Ντιέγκο Μαραντόνα ανέλαβαν ρόλο προπονητή σε έναν ξεχωριστό αγώνα «πέντε επί πέντε», που διεξήχθη την Πέμπτη στο Παρίσι, με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Το «μαύρο διαμάντι» και το «χρυσό παιδί» (δύο από τα πολλά παρατσούκλια τους) είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν παίκτες που διακρίθηκαν κατά τη δεκαετία του 1990 και 2000, όπως ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Φερνάντο Ιέρο, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ντίντα, ο συμπατριώτης του στράικερ Μπεμπέτο, ο Γάλλος επιθετικός Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο επί χρόνια τερματοφύλακας της Γιούβεντους Άντζελο Περούτσι, ο Ιταλός συμπαίκτης του Τσίρο Φεράρα, ο σκληροτράχηλος αμυντικός Μάρκο Ματεράτσι και ο Ολλανδός Κλάρενς Ζέερντοφ, ο οποίος έχει κατακτήσει το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες (Άγιαξ, Ρεάλ, Μίλαν).

Διαιτητής της ιδιαίτερης αναμέτρησης ήταν η πιο διάσημη ίσως «σφυρίχτρα», ο Ιταλός Πιερλουίτζι Κολίνα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να μοιράσει και… κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Ερντογάν αποχωρεί από την πολιτική

Peristeri News

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»

Peristeri News

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Leave a Comment