Ενδιαφέροντα

Πείνασες; Τι λες για ένα καλό μπέργκερ στο Περιστέρι!

Αν αγαπάς τα μπέργκερ και μένεις στο Περιστέρι ή στις γύρω περιοχές, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τις εξαιρετικές γεύσεις του Hot Hot Burger Bar Περιστέρι.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία από ένα πρωτότυπο μαγαζί που δίνει μεγάλη έμφαση στις καλύτερες πρώτες ύλες και τις μεγάλες μερίδες σε προσιτές τιμές, παρέχοντας συνεχώς νέες γεύσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Τα μπιφτέκια φτιάχνονται από 100% μοσχαρίσιο κιμά και αγνά υλικά και όλες οι σάλτσες είναι χειροποίητες και ξεχωριστές, ανάλογα με το μπέργκερ που θα επιλέξετε.

salata_hot

Γι’ αυτούς που προτιμούν κάτι διαφορετικό υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ γαλοπούλας, σολομού, μπριζόλας, κοτόπουλου ακόμα και μπέργκερ λαχανικών για εκείνους που δεν προτιμούν το κρέας.

Και όλα αυτά στα απίστευτα ψωμάκια που βοηθούν τη γεύση να πάει σε άλλο επίπεδο.

hot_burger

Για εσάς που προτιμάτε να μείνετε σπίτι στη δροσιά του κλιματιστικού σας, τα Hot Hot Burger Bar στο Περιστέρι κάνουν και delivery από τις 11:30 μέχρι και τη 01:00 το βράδυ.

Άλλωστε αυτό το καλοκαίρι προσφέρεται για φαγητό απέξω και παρέα μιας και το Euro 2016 καθημερινά καθηλώνει πολλούς από εμάς στον καναπέ μας.

delivery_hot

Hot Hot Burger Bar Περιστέρι

Παναγή Τσαλδάρη 65 – Περιστέρι

Τηλ.: 210 57 57 57 1

Fb: Hot Hot Burger Bar Περιστέρι

Related posts

Ανακαινίστε το παιδικό δωμάτιο

Peristeri News

Τρόποι για να αποφύγετε τη μονοτονία στις καλοκαιρινές διακοπές σε νησί

Peristeri News

Τι είναι η αρθροσκόπηση ώμου και πως μπορεί να προληφθεί

Peristeri News

Leave a Comment