PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πέφτουν υπογραφές για το ολοκαίνουργιο κλειστό θέατρο στο Περιστέρι


Μέσα στα επόμενα χρόνια το Περιστέρι θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο κλειστό θέατρο που αναμένεται να προσελκύσει πολίτες από κάθε άκρη της Αττικής.

Όπως σας είχε ενημερώσει από το 2018 το PeristeriNews.gr, τότε είχε ξεκινήσει μελέτη για δημιουργία θεάτρου στο παλιό κτίριο της Ξυλοτεχνίας.

Η μελέτη που έχει ολοκληρωθεί μεταξύ άλλων εμπεριέχει την πλήρη κατεδάφιση του υπάρχοντος κτιρίου (που βρίσκεται σε κακή κατάσταση) και την κατασκευή από την αρχή ενός νέου μεγάλου θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μελέτη αναφέρεται η κατασκευή υπόγειων επιπέδων πάρκινγκ, μεγάλου περιβάλλοντα χώρου, καμαρινιών, μεγάλης σκηνής με πάνω από 400 θέσεις καθήμενων και δεύτερη μικρότερη σκηνή στον πάνω όροφο.

Πρόκειται για ένα έργο που αγγίζει τα 14 εκατομμύρια ευρώ και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές για τη χρηματοδότηση σε συνάντηση του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Αυτό το έργο εντάσσεται στο πλάνο της διοίκησης Παχατουρίδη για την περίοδο 2022-2027 με σκοπό τη δημιουργία ενός ακόμα σημείου προορισμού και στόχο την προσέλκυση ανθρώπων του πολιτισμού και των τεχνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment