PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πεδουλάκης: «Στόχος του ΓΣ Περιστερίου είναι οι Έλληνες παίκτες»


Στο πλάνο του ΓΣ Περιστερίου για τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος.

Για τη νέα σελίδα του ΓΣ Περιστερίου και το πλάνο που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια μίλησε ο πολυνίκης προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος ενώ ανέφερε και τον στόχο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά:

«Εμείς έχουμε κάποιους άξονες. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει αυτή την στιγμή πάνω από 1000 παιδιά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς. Την διαφορά στο ελληνικό μπάσκετ την κάνουν οι καλοί Έλληνες παίκτες. Όποιος τους έχει θα πάει ολοένα και ψηλότερα. Για να κάνεις την υπέρβαση, πρέπει να βγάλεις Έλληνες παίκτες κι εμάς, αυτό είναι το πλάνο μας έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια, να έχουμε φτάσει εκεί όπου ήμασταν στο παρελθόν!», ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης της φετινής Basket League.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του ΓΣΠ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε:

«Θέλουμε να βγάλουμε νέους παίκτες και χαίρομαι που ξεκίνησε ο κόουτς από μένα, γιατί είμαι πιτσιρικάς! Είμαστε μία ομάδα νεοσύστατη με 12 νέους παίκτες αλλά χαίρομαι που βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει τόσο καλό πλάνο κι έναν καλό προπονητή. Σίγουρα, αυτό που εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ένα ωραίο μπάσκετ, δυνατό που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Να επαναφέρουμε το Περιστέρι εκεί που ανήκει. Εύχομαι όλοι μας να είμαστε υγιείς γιατί είναι το πιο σημαντικό όταν μιλάμε για μια νεοσύστατη ομάδα και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία νωρίς και στην συνέχεια να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment