PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πεδουλάκης: «Ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΑΓΟΡ θα κριθεί στον ρυθμό»


Ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο κλειστό της ομάδας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου (16.00).

Ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο κλειστό της ομάδας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου (16.00) τονίζοντας πως κλειδί του αγώνα θα είναι ο ρυθμός αλλά και η σωστή διαχείριση των προηγούμενων καλών αποτελεσμάτων της ομάδας κυρίως από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Περιστερίου.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΑΓΟΡ προέρχεται από καλές εντός έδρας νίκες και έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Εχει ένα δικό του στυλ παιχνιδιού και το παίζει καλά. Νομίζω ότι κυρίαρχο στοιχείο που θα κρίνει τον αγώνα είναι ο ρυθμός. Εμείς από την πλευρά μας όπως πριν μερικές εβδομάδες διαχειρισθήκαμε σωστά την ήττα από τον Ηλυσιακό, τώρα θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την εκτός έδρας νίκη με το Μαρούσι. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και ειδικά οι νέοι παίκτες της ομάδας που δεν διαθέτουν εμπειρία. Μόνο με νίκη επί του ΑΓΟΡ θα έχει πραγματική αξία η εκτός έδρας νίκη επί του Μαρουσίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment