PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγάλεω



Συνεχείς και επίμονες είναι οι προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση με σκοπό την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Συνεχείς και επίμονες είναι οι προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση με σκοπό την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

– Ήδη με πρωτοβουλία του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του φυσικού αερίου προκειμένου να διευθετηθεί η οφειλή του Δήμου, ύψους 90.000 ευρώ.

– Εστάλη σχετική επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη ζητώντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

– Έχουν πραγματοποιηθεί ενημερωτικές συναντήσεις με εργαζομένους και κολυμβητικούς συλλόγους σε μία προσπάθεια εύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης.

– Εστάλη επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ζητώντας την παρέμβαση της Ένωσης προς την εταιρεία του φυσικού αερίου για συνολική διευθέτηση του προβλήματος.

Ταυτόχρονα:

Συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσαν τις εργασίες καθαρισμού της πισίνας και ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την εξεύρεση πόρων για την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment