PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν συναισθάνεται την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού της


«Είναι κρίμα που φαίνεται ότι δεν συναισθάνονται ούτε την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού τους, ούτε την κρισιμότητα των στιγμών», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης, αναφερόμενος στον ένα χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως τονίζει ο κ. Χρηστίδης, «ένα χρόνο πριν, η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε ως αποτέλεσμα της πλάνης που δημιούργησε ο κ Τσίπρας σχετικά με τον δήθεν αντιμνημονιακό δρόμο. Αυτόν που ταυτίστηκε με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, τις υποσχέσεις για 13η σύνταξη και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα, η ελπίδα αυτή έχει διαψευστεί».

«Οι Έλληνες βρίσκονται στη μέγγενη της πρώτης αξιολόγησης του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο είναι το πλέον αχρείαστο και σκληρό. Τα μεγάλα διλήμματα της χώρας είναι μπροστά και δεν κρύβονται πίσω από επικοινωνιακά τρικ. Η ταύτιση με το εθνολαικιστικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας και αξιολόγησης και η εμφανής πια έλλειψη σχεδίου κρατά την Ελλάδα καθηλωμένη», συνεχίζει ο κ. Χρηστίδης προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας «ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να κινητοποιήσει δυνάμεις και σηματοδοτήσου τη φυγή προς τα εμπρός».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment