Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν συναισθάνεται την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού της

«Είναι κρίμα που φαίνεται ότι δεν συναισθάνονται ούτε την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού τους, ούτε την κρισιμότητα των στιγμών», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης, αναφερόμενος στον ένα χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως τονίζει ο κ. Χρηστίδης, «ένα χρόνο πριν, η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε ως αποτέλεσμα της πλάνης που δημιούργησε ο κ Τσίπρας σχετικά με τον δήθεν αντιμνημονιακό δρόμο. Αυτόν που ταυτίστηκε με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, τις υποσχέσεις για 13η σύνταξη και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα, η ελπίδα αυτή έχει διαψευστεί».

«Οι Έλληνες βρίσκονται στη μέγγενη της πρώτης αξιολόγησης του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο είναι το πλέον αχρείαστο και σκληρό. Τα μεγάλα διλήμματα της χώρας είναι μπροστά και δεν κρύβονται πίσω από επικοινωνιακά τρικ. Η ταύτιση με το εθνολαικιστικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας και αξιολόγησης και η εμφανής πια έλλειψη σχεδίου κρατά την Ελλάδα καθηλωμένη», συνεχίζει ο κ. Χρηστίδης προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας «ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να κινητοποιήσει δυνάμεις και σηματοδοτήσου τη φυγή προς τα εμπρός».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment