PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πασχαλινό Παζάρι 2015 από το Σύλλογο «Η Ελπίδα»


Με αφορμή τις επερχόμενες Εορτές του Πάσχα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ‘Η Ελπίδα’ και το Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας που λειτουργεί υπό την αιγίδα του, σας προσκαλεί στο ετήσιο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ – 2015.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 2015

Με αφορμή τις επερχόμενες Εορτές του Πάσχα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ‘Η Ελπίδα’ και το Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας που λειτουργεί υπό την αιγίδα του, σας προσκαλεί στο ετήσιο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ – 2015 που διοργανώνεται στον Δήμο Περιστερίου, στην περιοχή του Πεζόδρομου της Οδού Εθνικής Αντιστάσεως (στο ύψος του καταστήματος ξηρών καρπών ‘Το Κελάρι’), για την χρονική περίοδο 3 ημερών, Παρασκευή, 03/04 από τις 10.00π.μ- 21.00μ.μ, Σάββατο 04/04 από τις 09.30π.μ- 16.00μ.μ.και Κυριακή 05/04 από τις 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Στο Μπαζαάρ μας θα βρείτε δωράκια (λαμπάδες, κεριά, διακοσμητικά κτλπ.) φτιαγμένα από τα χέρια των νέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κέντρου μας και από δωρεές χορηγών μας, και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες τους και να διατηρήσουμε το δικαίωμα τους ζωντανό για ένα πιο χαρούμενο και υγιές μέλλον.

Ελάτε να χαρίσουμε μαζί στα παιδιά μας το Γέλιο, την Αγάπη, και την Επιβράβευση που έχουν τόσο ανάγκη για να συνεχίσουν να μάχονται για ένα πιο υγιές μέλλον.

Πολλές Ευχές για ένα Κάλο Πάσχα και μια Λάμπρη Ανάσταση!

Με Εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΠΡΟΥΣΤΟΥΡΑ – ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment