PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Αρχαία μέλισσα» της ποιήτριας Γιώγιας Σιώκου


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (πλατεία Δημοκρατίας 1 & Καραθεοδωρή).

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (πλατεία Δημοκρατίας 1 & Καραθεοδωρή) για την παρουσίαση του νέου δίγλωσσου έβδομου βιβλίου της ποιήτριας Γιώγιας Σιώκου «Αρχαία μέλισσα».

Τη δημιουργό και το έργο της θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Μαρκάτος Νίκος, πρ. Πρύτανης, Καθηγητής Ε.Μ.Π., Μαρία Αλεξανδράκη μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και επίτιμη Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, Αγγελική Πρίγγουρη πρ. Γενική Γραμματέας Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ νομού Αττικής Δημήτρης Καραμβάλης, Δικηγόρος, Λογοτέχνης, κριτικός Λογοτεχνίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Γλωσσιώτης Γεώργιος Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης.

Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί: Μαρία Τσομπανάκη και Χρήστος Μαραθιάς. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Καλλιόπη Βέττα τραγούδι και ο Στέφανος Γεωργιάδης τραγούδι – κιθάρα.

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment