Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παρίσταναν τεχνικούς και λήστεψαν 90χρονο στο Ίλιον

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5), στην περιοχή του Ιλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμη δύο άτομα που φέρονται ως συνεργοί του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος και οι δύο συνεργοί του παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και, με το πρόσχημα εκτέλεσης εργασιών, κατάφεραν να μπουν σε σπίτι ηλικιωμένου στην περιοχή.

Αφού απέσπασαν από τον 90χρονο ιδιοκτήτη ένα ρολόι, μία αλυσίδα και χρηματικό ποσό, άσκησαν σωματική βία και τραυμάτισαν δύο άτομα που βρίσκονταν εντός της οικίας, προκειμένου να διαφύγουν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο μετά από σχετικό σήμα, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 42χρονο σε κοντινή απόσταση. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιλίου και εν συνεχεία στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment