PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παρέμβαση για τις συγχωνεύσεις σχολείων στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (video)


Με έκτακτο θέμα προ ημερησίας εκπαιδευτικοί, γονείς και δημοτικοί σύμβουλοι συζήτησαν για το πρόβλημα που προκύπτει στην πόλη…

Παρέμβαση για τις συγχωνεύσεις στα σχολεία πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 από συλλόγους και φορείς Παιδείας της πόλης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν για το πρόβλημα που ξαναεμφανίζεται στην πόλη με συγχωνεύσεις σχολείων.

Με πολλές μικροεντάσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ της Διοίκησης και της Αντιπολίτευσης προς ψήφιση τοποθετήθηκε η πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Έλλη Αλεξίου». Η πρόταση αφορούσε το κλείσιμο των σχολείων της πόλης για μια ημέρα εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πάντως η πρόταση αυτή δεν ψηφίστηκε από το σώμα αφού συγκέντρωσε 18 αρνητικές ψήφους και 7 θετικές.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση όπου τον λόγο πήραν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Έλλη Αλεξίου», Κώστας Παπλωματάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Περιστερίου, Σωτήρης Λαβδαίος, η πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Αγγελική Φατούρου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Θεόδωρος Αρβανίτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γρηγόρης Τημπλαλέξης, Αλέξανδρος Πλέστης, Αλέξης Πουλιάσης και Αντωνία Αθανασοπούλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment