Κοινωνία

Παράταση της αποχής των δικηγόρων έως 15 Ιουνίου προτείνει ο ΔΣΑ

Την παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως τις 15 Ιουνίου αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο ΔΣΑ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «ο υπουργός Εργασίας δημόσια είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα υποβάλει την αναλογιστική μελέτη για το ΕΤΑΑ. Δημόσια είχε αποδεχθεί τη βασιμότητα τροπολογιών που είχαν κατατεθεί από βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ όπως και δημόσια είχε εξαγγείλει την άμεση προώθησή τους. Αντί αυτών, φαίνεται να επιλέγει την προώθηση αλλαγών που εκτρέπουν -για μια ακόμη φορά- τη νομοθετική πολιτική του υπουργείου σε δεινή επίθεση κατά του δικηγορικού σώματος, παραγνωρίζοντας -και πάλι- θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος».

«Εν όψει των ανωτέρω, το δ.σ. αποφάσισε να προτείνει, δια του προέδρου του, στην συνερχόμενη την 3η/6/2016 Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, την παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και 15/6/2016», συμπληρώνει ο ΔΣΑ.

Related posts

Τελευταίες ημέρες εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου

Peristeri News

Αλλάζει ώρες το νυχτερινό ρεύμα

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (3/10)

Peristeri News

Leave a Comment