PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παρασημοφόρηση Χριστόφια στο Βελιγράδι



Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας παρασημοφορήθηκε από τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας παρασημοφορήθηκε από τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς με το Ανώτατο Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος Χριστόφιας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκολιτς διάρκειας 40 λεπτών.

Στη συνέχεια, στην παρουσία αξιωματούχων της Σερβικής Κυβέρνησης και των μελών της κυπριακής αντιπροσωπείας, σε ειδική τελετή έγινε ανάκρουση των Εθνικών Υμνων των δύο χωρών από τη φιλαρμονική ορχήστρα «Στάνισλαβ Μπινίτσκι» και έγινε η παρασημοφόρηση του Προέδρου Χριστόφια με το Ανώτατο Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας και η παρασημοφόρηση του Προέδρου Νίκολιτς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Μέγα Περιδέραιο του Τάγματος του Μακαρίου Γʼ. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον σολίστα Αλεξ Βάσιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές

Peristeri News

Τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024

Peristeri News

Στέφανος Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει

Peristeri News

Leave a Comment