PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Παραπλανητική δράση επιτήδειου σε ηλικιωμένους στο Ίλιον


Ο Δήμος Ιλίου προειδοποιεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται αγνώστους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Ύστερα από καταγγελία στο Δημαρχείο Ιλίου που αφορά περιστατικό παραπλάνησης ηλικιωμένου ατόμου από επιτήδειο με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού, ο Δήμος Ιλίου προειδοποιεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται αγνώστους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καλοντυμένο άνδρα ο οποίος πλησιάζει ηλικιωμένους ή τους επισκέπτεται στην οικία τους με την ιδιότητα του λογιστή ή άλλες ιδιότητες και με το πρόσχημα ότι θα τακτοποιήσει θέματα με την εφορία και λοιπές υπηρεσίες αποσπά από αυτούς χρήματα.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ενημερώνει τους ηλικιωμένους κατοίκους τους οποίους εξυπηρετεί.

Εάν κάποιος θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα τέτοιας παράνομης και παραπλανητικής δράσης, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να παρέμβει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment