PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παράνομη η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αλλά και οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Παράνομη, επίσης κρίθηκε η απεργία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), που είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ είχαν αποφασίσει να κατέβουν σε απεργία από τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι και τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιούσαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας στις 5 π.μ. έως τις 9 π.μ. και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα.

Αντίστοιχα παράνομη κρίθηκε και η απεργία (στάσεις εργασίας) στα τρόλεϊ τα οποία πλέον αύριο θα κινηθούν κανονικά.

Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό και το Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη κυκλοφορίας ως τις 13:30 αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

ΣΤΑΣΥ: Δεν θα λειτουργήσει ο ΗΣΑΠ

Με νέα ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει πως την Πέμπτη 21/09/2023, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων σωματείων εργαζομένων η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά (ΗΣΑΠ) δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment