PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παραμένουν έξω από τη Χαλυβουργία οι απεργοί – Κλειστοί οι δρόμοι


Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται στο κεντρικό οδικό δίκτυο στο δυτικό τμήμα της Αττικής λόγω των κινητοποιήσεων στη Χαλυβουργία.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται στο κεντρικό οδικό δίκτυο στο δυτικό τμήμα της Αττικής λόγω των κινητοποιήσεων στη Χαλυβουργία.

Η απόφαση του εισαγγελέα να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις και η παρουσία των ΜΑΤ από τις 05.30 το πρωί δημιούργησαν ένταση στον περιβάλλοντα χώρο, με εργαζομένους και συγγενείς τους να είναι συγκεντρωμένοι στην είσοδο.

Η έξοδος της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου είναι κλειστή στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να έχουν δημιουργήσει ουρές 5 χλμ. στη Λεωφ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά, ενώ έντονα προβλήματα εμφανίζονται και στις Λεωφ. Κηφισού και Θηβών καθώς και στην Ιερά Οδό.

Μιλώντας στη zougla.gr ο Νίκος Χαροκόπος, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, τόνισε ότι από τα ξημερώματα ήρθαν διμοιρίες καταστολής, επτά κλούβες ΜΑΤ και συνέλαβαν τον εκπρόσωπο του σωματείου και άλλα έξι μέλη που περιφρουρούσαν την απεργία. Από το πρωί έρχεται κόσμος στηρίζοντας τον αγώνα. Στις 17.30 το απόγευμα θα γίνει πορεία από τον κόμβο του Ασπροπύργου μέχρι το χώρο του εργοστασίου.

Μετά την ένταση που επικράτησε τα ξημερώματα η κατάσταση στην είσοδο του εργοστασίου έχει κάπως εκτονωθεί, ωστόσο στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και δεκάδες απεργοί.

Tην ίδια ώρα εκατοντάδες οδηγοί ταλαιπωρούνται καθώς παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κίνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment