PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παραμένει στον Ατρόμητο ο Ντόριν Ροτάριου


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την παραμονή του Ντόριν Ροτάριου για ακόμα έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Λουντογκόρετς, ενώ έχει οριστεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντόριν Ροτάριου (29/7/95) αποκτήθηκε από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων, πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, μέσω των οποίων παρέμεινε μέλος της εθνικής Ρουμανίας με την οποία έχει δέκα συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Ροτάριου άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Τιμισοάρα από την οποία τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών η Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά.

Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ, με τον Ροτάριου να μπαίνει στις δέκα ακριβότερες πωλήσεις του ρουμανικού συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μουσκρόν και Άλκμααρ. Τον Φεβρουάριο του 2019 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Αστάνα, με την οποία είχε συνολικά σε 63 συμμετοχές από 12 γκολ και 14 ασίστ και το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στη Λουντογκόρετς,

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντόριν Ροτάριου που επέλεξε και πήρε το νούμερο «10», πραγματοποίησε και τις καθιερωμένες δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και παρέμεινα στον Ατρόμητο. Ήταν προτεραιότητά μου να μείνω εδώ και χαίρομαι που όλα είχαν αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό για την τεράστια συμβολή του στην ολοκλήρωση της υπόθεσης, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν, για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Εδώ νιώθω ότι με θέλουν πολύ, νιώθω σημαντικός και όσα έχω συναντήσει με κάνουν να αισθάνομαι πολύ ωραία, οι εγκαταστάσεις, το προπονητικό τιμ, οι άνθρωποι της ομάδας, οι συμπαίκτες μου… Όλα είναι άψογα.

Μπορεί να υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά εγώ ήθελα να μείνω εδώ, ήθελα να έχω μια ολόκληρη χρονιά στον Ατρόμητο. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που με έκανε να θέλω να μείνω.

Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η παρουσία του Κρις Κόλμαν. Τον γνωρίζω, με γνωρίζει τι μπορώ να προσφέρω και αισθάνομαι πολύ καλά που θα είμαι με έναν προπονητή, που με εμπιστεύεται και ξέρει τι μπορώ να προσφέρω.

Ανυπομονώ τώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο, ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και ανυπομονώ να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, που τους περιμένω στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά και να διεκδικήσουμε υψηλότερους στόχους τη νέα χρονιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment