PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παραλίγο τραγωδία για τον Ηλία Ψινάκη



Ο οποίος κινδύνευσε να καεί ζωντανός μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Παραλίγο τραγωδία για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κινδύνευσε να καεί ζωντανός μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

«Είμαι ακόμη συγκλονισμένος!» λέει στην «Espresso», λίγη ώρα μετά το περιστατικό, με φωνή που φανερώνει το μεγάλο σοκ που βίωσε από την πυρκαγιά.

Άγιο είχε ο γνωστός μάνατζερ, καθώς γλίτωσε από τη φωτιά στο παρά πέντε, όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σαλέ του στην περιοχή Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Ο Ηλίας Ψινάκης είχε αγοράσει το υπέροχο σαλέ του στις αρχές του χρόνου, αφού -όπως έλεγαν τότε οι πληροφορίες- βαρέθηκε να πηγαίνει όπου συχνάζουν όλοι οι υπόλοιποι celebrities.

Γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει μια επένδυση μακριά από τους συνηθισμένους προορισμούς των επωνύμων της εγχώριας showbiz.

Ετσι, απέκτησε το δικό του σαλέ στην περιοχή Τρία-Πέντε Πηγάδια στο Βέρμιο, δεκαεφτά χιλιόμετρα πάνω από τη Νάουσα.

Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων διακόσμησε το οίκημα με το δικό του, μοναδικό γούστο, για να κάνει εκεί τις χειμερινές του αποδράσεις.

Έτσι, αυτή την εποχή που η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, ο Ηλίας Ψινάκης σκέφτηκε να ανέβει στο σαλέ του για να περάσει μερικές ήρεμες και χαλαρές μέρες. Αλλά αντί να συμβεί αυτό, κόντεψε να καεί ζωντανός!

Χθες, λοιπόν, λίγο πριν από τις 7.00 το πρωί στην περιοχή Κουτσούφλιανη, λίγο έξω από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπου βρίσκεται το ξύλινο σαλέ του μάνατζερ, το κρύο ήταν τσουχτερό.

Οταν ο Ηλίας ξύπνησε, πήγε αμέσως στο τζάκι να ανάψει τη φωτιά για να ζεσταθεί το σπίτι.

Ομως, όπως αποδείχτηκε αργότερα, η καμινάδα του τζακιού δεν είχε καθαριστεί σωστά, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει ο χώρος και οι φλόγες να αρχίσουν να καταβροχθίζουν ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους!

Ακριβώς στις 7.00 π.μ. η Πυροσβεστικκή δέχτηκε τηλεφώνημα ότι καίγεται το σαλέ του Ηλία Ψινάκη.

Αμέσως δύο αυτοκίνητα του Πυροσβεστικού Σώματος με έξι άνδρες και τον διοικητή τους έφυγαν από τη Νάουσα με τις σειρήνες να ουρλιάζουν…

Οταν η Πυροσβεστική έφτασε στην περιοχή, η φωτιά είχε αρχίσει να κατατρώει ακόμη και τη σκεπή του δίπατου σαλέ.

Οι άνδρες της υπηρεσίας, αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή, καθώς το πρώτο πράγμα που φρόντισαν να κάνουν ήταν να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Ψινάκη και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο, ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς, την οποία έθεσαν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ήταν ακόμη σοκαρισμένος από την περιπέτεια που έζησε στο εξοχικό του σπίτι. «Είμαι συγκλονισμένος» ήταν τα πρώτα του λόγια. Ομως, παρά την ταραχή του, ο Ηλίας δεν χάνει ποτέ το «βιτριολικό» του χιούμορ κι έτσι συμπλήρωσε: «Είπαμε να το κάψουμε, αλλά εμείς το παρακάναμε»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment